15 ani de Dacia Plant

Dacia Plant a fost fondata in anul 2002 de citiva tineri pasionati care au vrut sa demonstreze ca produsele naturale sunt eficiente, sigure si ii ajuta cu adevarat pe oameni sa fie mai sanatosi.

Cei 13 ani de cercetari in industria alimentara si farmaceutica, de colaborari cu nume de exceptie in domeniul medical si farmaceutic, imbinate cu experienta in fitoterapie si viziunea fondatorului au facut ca Dacia Plant sa ajunga in topul celor mai apreciate companii romanesti de suplimente alimentare.

Dar poate mai presus decat orice, la succesul companiei a contat grija pentru consumatorii produselor Dacia Plant. Am stiu inca de la inceput ca suplimentele de calitate pot fi facute doar cu ingredientele cele mai bune si la standardele tehnologice cele mai inalte.

Dacia-Plant

In data de 2 iulie, Dacia Plant sarbatoreste 15 de activitate iar pentru acest fapt va organiza  in Piata Sfatului din Brasov un program special cu multe surprize si cadouri marca Dacia Plant.

Iar incepand cu orele 19, un super spectacol live al trupei rock Phoenix va incanta publicul.

pheonix-dacia-plant

Participand la concursul „I love Dacia Plant ” poti castiga si tu un weekend de 2 persoane la Brasov la concertul aniversar Dacia Plant plus 14 pachete aniversare cu produse in valoare de 100 de lei fiecare.

Hai la poalele Tampei, de ziua Dacia Plant si sarbatoreste cu noi si cu trupa Phoenix 15 ani de produse 100% naturale Dacia Plant.

La multi ani, Dacia Plant!

Dacia-Plant-620x330

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s